Money Manager Ex – nova različica

6.04.2009

Pred časom je CodeLathe izdal novo različico na tem blogu že predstavljenega urejevalnika financ Money Manager Ex. Poleg nekaterih dodanih prevodov in priročnikov vsebuje različica kar nekaj izboljšav in pa predvsem popravkov. Tako smo končno dočakali dve izboljšavi, ki sta, vsaj meni, grenili uporabo tega sicer odličnega programa.

Pri prenosu denarja iz enega računa na drugega (Transfer) sedaj končno program sam izpolni polje računa, iz katerega črpamo denar. Za to polje enostavno privzame ime računa, na katerem se trenutno nahajamo. Preprosta posodobitev, ki bo olajšala delo s programom.

Prenos denarja iz enega računa na drugega

Prenos denarja iz enega računa na drugega

Druga posodobitev pa je olajšano izbiranje plačnikov. Včasih je program izbiral plačnike le na podlagi prve črke, sedaj pa ima grajen iskalnik, kamor lahko vpišemo poljubno število črk, sam pa aktivno predvideva naš vnos.

Izbor plačnika

Izbor plačnika

Tretja, sicer majhna izboljšava, ki pa olajša pregled nad finančnim stanjem, pa je prikaz skupne vsote vseh računov.

Program si lahko naložite prek uradne strani prenosov, prav tako si lahko ogledate podroben seznam sprememb. Še namig: v kolikor uporabljate distribucijo Linux-a, ki ni uradno podprt, lahko program brez težav namestite prek okolja Wine.

  • Share/Bookmark

V kategoriji Novosti, Pisarna Tagi:

 

1 komentar Dodaj komentar

  • 1. Špela Vintar  |  13.04.2009 ob 14:26

    Program je po novem na voljo tudi v slovenskem prevodu, ki smo ga izdelali na Oddelku za prevajalstvo FF UL. Prevod na uradni strani Codelathe še ni objavljen, če pa ga kdo želi, lahko od mene dobi .po datoteko. Prevedena je tudi pomoč.

    lp Špela
    (spela.vintar at guest.arnes.si)

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

April 2009
P T S Č P S N
« Feb   Maj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930